Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آیا برای شما یارانه واریز نشده است؟ آیا این احساس را دارید که در دهک بندی خانواده شما اشتباهی رخ داده است؟» افراد و خانواده‌های زیادی بعد از واریز یارانه 300 و 400 هزار تومانی سوال‌هایی از این دست دارند. بر اساس اعلام دولت، ۲۳ میلیون خانوار  یکی از یارانه‌های معیشتی ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت کرده‌اند اما اگر شما از آن دست افرادی هستید که هیچ کدام از این یارانه‌ها را نگرفته اید یا به دهک خود اعتراض دارید و فکر می‌کنید باید به جای 300 هزار تومان به هر نفر از خانواده شما 400 هزار تومان پرداخت می‌شده این گزارش را از دست ندهید چون در بخشی از این گزارش مسیر گام  به گامی را برای اعتراض به نگرفتن یارانه و دهک بندی برای تان نوشته ایم که می‌تواند به شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به چند نفر یارانه جدید تعلق گرفت؟

  بر اساس آخرین آمار پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ، به حدود 78 میلیون نفر یارانه نقدی و به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت می‌شده  است. با این حال آن طور که وزیر اقتصاد گفته است، ۳۰ درصد از جمعیت کشور یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و ۶۰ درصد دیگر، یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد. به گزارش ایسنا به نقل از احسان خاندوزی ۱۰ درصد از جمعیت هم بی نیاز از کمک‌های حمایتی دولت هستند. این یعنی حدود 25 میلیون و 200 هزار نفر در سه دهک پایین جامعه قرار دارند و ماهانه نفری 400 هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.  حدود 50 میلیون و 400 هزار نفر هم بین دهک‌های 4 تا 9 قرار دارند و ماهانه نفری 300 هزار تومان دریافت می‌کنند. حدود 10 درصد جامعه یعنی 8 میلیون و 400 هزار نفر هم جزو دهک بالای جامعه شناخته شده‌اند که یارانه‌ای دریافت نخواهند کرد.

چه افرادی می‌توانند اعتراض کنند؟

اگر پیش از این دریافت کننده یارانه معیشتی بوده اید حالا می‌توانید به واریز نشدن یارانه یا دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید اما اگر تا پیش از این یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردید باید صبر کنید چون هنوز سامانه‌ای برای اعتراض این افراد در نظر گرفته نشده اما از میان 78 میلیون نفری که تا پیش از این یارانه معیشتی می‌گرفتند هم حدود 3 میلیون نفر از دریافت یارانه محروم شده‌اند که می‌توانند  به پرداخت نشدن یارانه و تعیین تکلیف دهک خود اقدام کنند. البته افرادی که فکر می‌کنند در 3 دهک پایین جامعه قرار دارند اما یارانه 300 هزار تومانی دریافت کرده‌اند هم می‌توانند به دهک بندی انجام شده اعتراض کنند.

چگونه اعتراض کنم؟

برای اعتراض به دریافت نکردن یارانه یا دهک بندی چند روش وجود دارد که می‌توانید از طریق آن‌ها به این موضوع اعتراض کنید.  در ادامه شیوه اعتراض با تلفن ثابت، تلفن همراه و سایت را مرحله به مرحله برای شما نوشته ایم.

با 0920006369 تماس بگیرید

اگر تلفن ثابت یا تلفن همراه در دسترس دارید با شماره 09200006369 تماس بگیرید و اعتراض خود را ثبت کنید. بعد از این که تلفن گویا پاسخ شما را داد برای این که از دهکی که توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی شما در آن قرار دارید مطلع شوید، ابتدا شماره ملی و بعد شماره تلفن همراهی را که به نام همان کد ملی است وارد کنید و منتظر پاسخ اپراتور بمانید. بعد از این که اپراتور دهک شما را اعلام کرد از شما می‌خواهد در صورت اعتراض به دهک بندی صورت گرفته عدد یک را وارد کنید. در ضمن شماره پیگیری اعتراض شما برای شماره همراه تان پیامک می‌شود تا در آینده بتوانید اعتراض تان را پیگیری کنید.  البته اگر سوال‌های دیگری در خصوص یارانه‌ها دارید هم می‌توانید با شماره گیری 0216369 سوالات خود را از یکی از 120 اپراتور این سامانه جویا شوید.

از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir

اگر می‌خواهید از طریق سایت به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید باید وارد سایت «hemayat.mcls.gov.ir» شوید. در این بخش با پرکردن اطلاعات خواسته شده که ما قدم به قدم آن را به شما توضیح داده ایم می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید.

1- برای ورود به سامانه باید از شماره ملی سرپرست خانوار استفاده کنید. شماره ملی سرپرست را به ‌صورت یک عدد 10 رقمی بدون فاصله و خط تیره وارد کنید.

2- در بخش دوم باید شماره حسابی را که یارانه خانوار به آن واریز می‌شود وارد کنید. توجه داشته باشید که  شماره کارت با شماره حساب متفاوت است و امکان ورود به سامانه با شماره کارت واریزی یارانه وجود ندارد.اگر شماره حساب تان را ندارید می‌توانید از طریق خودپرداز شماره حساب خود را به دست بیاورید یا به بانک تان مراجعه کنید.

3- اگر خانواده چند نفره هستید باید علاوه بر شماره ملی سرپرست، شماره ملی یکی از اعضای خانوار خود را نیز وارد کنید. البته چنان چه خانوار شما یک نفره است، گزینه «خانوار یک نفره» را انتخاب کنید.

4- در بخش تصویر امنیتی هم  لطفا عددی را که در این تصویر نمایش داده شده است  در کادر وارد و روی دکمه ورود کلیک کنید.

5- در صفحه‌ای که پیش روی شما باز می‌شود نتیجه اطلاعات به شما  نمایش داده می‌شود که یارانه گرفته اید یا نه. در هر صورت شما می‌توانید با فشاردادن کلید درخواست بازبینی به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید.

6- با فشردن بازبینی صفحه جدیدی برای شما باز می‌شود که باید در صورت شکایت از دهک بندی گزینه «با درخواست بررسی مجدد موافقم» را انتخاب کنید.

7- اعتراض شما ثبت شده و باید منتظر نتیجه بمانید. حالا شما هم جزو یک میلیون و 50 نفری هستید که تا ظهر روز گذشته اعتراض خود را ثبت کرده‌اند.

منبع: خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: معترضان جاماندگان یارانه دهک بندی یارانه معیشتی اعتراض کنید هزار تومانی دهک بندی میلیون نفر هزار تومان وارد کنید شماره ملی برای شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند

تین نیوز

دبیرکل جامعه صرافان ایران معتقد است که روند کاهش قیمت دلار ادامه دار است و بازار ارز در روزهای آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت ها خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، قیمت دلار در بازار آزاد که در روزهای اخیر روند کاهشی داشت، طبق مشاهدات میدانی از بازار با تغییر جهتی کوتاه، معامله شد.

براساس گزارش های میدانی، دلار دوباره به کریدور ۶۰ هزار تومان برگشت و با نرخ ۶۰ هزار تومان خرید می شد. البته این شرایط بازار در حالی بود که در روز یک شنبه هفته جاری قیمت دلار به کانال ۵۹ هزار تومان هم برگشته بود.

با وجود اینکه معامله گران روند عرضه و تقاضا را در تعادل عنوان می کنند، اما با توجه به آرامش سیاسی و نبود سیگنال افزایشی در بازار ارز، رشد تقاضا را می توان دلیل افزایش قیمت دلار دانست. به نظر می رسد قیمت دلار در مقابل برگشت به کریدور ۵۰ هزار تومانی مقاومت دارد و به راحتی از کریدور ششم دست نمی کشد.

خبرهای جدید ارزی در راه است

اما در میانه وضعیت نوسانی بازار، از بانک مرکزی خبر آمد که گشایش های جدید ارزی در راه است. کریمی، معاون بین الملل بانک مرکزی اعلام کرد: خوشبختانه اتفاقات خوبی در خصوص گشایش هایی برای آزادسازی منابع مسدود شده ما در برخی کشورها که سال ها بود به کار گرفته نشده بود صورت پذیرفت که در آینده خبررسانی می شود.

معاون بین الملل بانک مرکزی همچنین گفت: بانک مرکزی در طی ماه های گذشته ۴۴۵ میلیون یورو از بدهی های سال گذشته ایران به بانک توسعه اسلامی را از محل منابع مسدود شده تامین کرد که این باعث شد فرصت های جدیدی برای تامین مالی های جدید این بانک صورت پذیرد. چون تا زمانی که ایران بدهی داشت عملا تامین مالی جدیدی صورت نمی گرفت.

قیمت دلار تا کجا تغییر می کند؟

در این شرایط، دبیرکل جامعه صرافان ایران معتقد است که روند کاهش قیمت دلار ادامه دار است و بازار ارز در روزهای آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت ها خواهد بود.

فرهاد رمضان با تاکید بر نقش موثر سیاست های بانک مرکزی در کنترل بازار ارز در داخل کشور، گفت: بعد از اجرای سیاست هایی که بانک مرکزی با شروع سال جدید در پی گرفته بود، از روز چهارشنبه هفته گذشته شاهد این بودیم که قیمت ارز در بازار غیررسمی و آزاد شروع به ریزش کرد.

رمضان ادامه داد: در حالی که در روزهای اخیر ما کاهش چشمگیری را در قیمت های بازار غیررسمی کشور شاهد بودیم هر برگ اسکناس دلار، درهم و یورو به عنوان ارزهای پرتقاضا هر روزه توسط مرکز مبادله ارز و طلا مورد مبادله قرار می گیرد و همچنین در بازار حوالجات ارزی یا همان بازار نیما همین شرایط را شاهد هستیم به طوری که کماکان نرخ ارز تخصیصی بانک مرکزی برای واردات انواع کالاها تقریبا در محدوده ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان نوسان دارد.

دبیرکل جامعه صرافان ایران در مورد دلایل ریزش قیمت دلار در روزهای گذشته تصریح کرد: با سیاست هایی که بانک مرکزی در حوزه اطلاع رسانی و همچنین سیاستگذاری هایی که از دی ماه و بهمن ماه سال گذشته در پیش گرفته بود و با ورود مرکز مبادله ارز و طلای ایران در زمینه تامین اسکناس بازار و عرضه ارزهای حواله ای بانک مرکزی که منشا آن شرکت های صادرات محور بودند، قیمت در بازار غیررسمی دلار با کاهش مواجه شد که چشمگیر هم بود و تحلیل تحلیلگران و فعالان بازار ارز بر این است که این رویه ادامه دارد.

رمضان یادآور شد: از آنجا که بازار ارز و طلا تقریبا یکدیگر را همپوشانی می کنند و تاثیرگذاری آنها بر یکدیگر دوطرفه است، مزایده های هفتگی ای که در مرکز مبادله در خصوص عرضه سکه و شمش طلا انجام می شود می تواند به میزان بسیار موثری جلوی التهابات و انتظارات تورمی در بازار ارز را بگیرد. از طرفی همانطور که اشاره شد در بازار نیما هم میانگین قیمتی ارزها تخصیصی بانک مرکزی به شرکت های واردکننده ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است بنابراین قاعدتا باید قیمت کالا و خدمات نشأت گرفته از این قیمت باشد در نتیجه این عوامل قیمت های بالاتر از این نمی تواند پذیرفته باشد و قاعدتا قیمت ها خود را با نرخ های بانک مرکزی هماهنگ می کند لذا پیش بینی می شودتا پایان سال آهنگ کاهش قیمت ارز و خروج از التهابات هیجانی را شاهد باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • یارانه‌بگیران بخوانند/ یارانه‌ها و مستمری‌ها در بودجه ۱۴۰۳ چقدر افزایش پیدا می‌کند؟ + عکس
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی کردستان در حال انجام است
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • مجوزهای الکترونیک به نفع فعالان اقتصادی واقعی است